تگ کنونیکال چیست و چه کاربردی در سئو دارد؟

همانگونه که می‌دانید عوامل بسیار زیادی روی سئو سایت اهمیت دارد. گاهی موتورهای جستجو در تشخیص محتوای اصلی دچار مشکل می‌شوند. که برای حل این مشکل از کانونیکال استفاده کنید.این تگ می تواند کمک بسیاری به موتورهای جستجو کند تا مطالب وب سایت تان ایندکس سریع تر و بهتری داشته باشد.در این مقاله قصد داریم تاثیر تگ کنونیکال را در خدمات سئو به شما کاربران عزیز ارائه دهیم.

تگ کنونیکال چیست؟

تگ کنونیکال ترفندی است که سئو کاران برای معرفی یک صفحه اصلی از بین دو یا چند صفحه مشابه به گوگل استفاده می کنند. فرض کنید. شما در سایت خود سه صفحه دارید. که هر سه برای یک کلید واژه نوشته شده باشند. یا حتی دو تا از آن صفحه ها مشابه یکدیگر هستند. در این حالت یکی از این صفحه را به عنوان صفحه اصلی در نظر گرفته و نه کنونیکال دو صفحه دیگر را به صفحه اصلی در نظر گرفته شده می دهیم. تا وقتی کاربران کلید واژه مورد نظر را سرچ کردن صفحه ای که تگ کنونیکال به آن اشاره می کند در صفحات سر شما نمایش داده شود.

تگ canonicalچه تاثیری بر سئو دارد؟

استفاده از تگ کنونیکال برای لینک های مشابه به بهبود سه و کمک شایانی می‌کند چرا که موتور جستجو می داند که صفحات مشابه را به کدام آدرس هدایت کند.

چرا تگ کنونیکال برای سئو مهم است؟

گوگل محتوای تکراری را دوست ندارد محتوای تکراری انتخاب خزنده گوگل را برای موارد زیر سخت می‌کند.
اعتبار لینک های ورودی به یک صفحه منتقل شوند. و یا بین چندین صفحه تقسیم شوند؟
کدام نسخه از صفحه باید ایندکس شود؟
کدام نسخه از صفحه در کلمات کلیدی مرتبط باید در نتایج جستجو نمایش داده شود؟

استفاده صحیح از تگ canonicalتمامی این مشکلات حل خواهد شد. این تک این امکان را به شما میدهد که به گوگل اعلام کنید که کدام صفحه را باید ایندکس و رتبه بندی کنید و اعتبار لینک ها را به کجا منتقل کنید اگر این کار را انجام ندهید. گوگل خود تشخیص محتوای اصلی را برعهده می‌گیرد. البته توصیه می شود .که این کار را به گوگل نسپارید زیرا ممکن است نسخه را به عنوان محتوای اصلی شناسایی کند که مد نظر شما نیست.

نحوه تنظیم تگ canonical در وردپرس

اگر از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می‌کنید. می‌توانید از افزونه یواست سئو استفاده کنید بعد از نصب این افزونه می توانید از طریق این ابزار تگ کنونیکال را برای صفحات مختلف اجرا کنید فقط کافیست به قسمتadvanced افزونه مراجعه کنید و در بخش کنونیکال url آدرسی به غیر از url صفحه جاری را وارد کنید ضمن اینکه افزونه های دیگر برای این منظور نیز وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *