بکاپ گیری و بازگردانی بکاپ در طراحی سایت وردپرس

بکاپ گیری و بازگردانی بکاپ در طراحی سایت وردپرس یکی از مهمترین مواردی است که شما باید رعایت کنید. تهیه نسخه پشتیبان به صورت دوره ای باید انجام شود. معمولاً هاست ها این کار را برای شما انجام می دهند اما بهتر است خود شما هم از وب سایت خود بکاپ تهیه کنید.

\"بکاپ

اهمیت بکاپ گیری و بازگردانی بکاپ

در هر وبسایت و کسب و کاری اطلاعات نقش مهمی دارد و باید از آن به درستی مراقبت کرد تا در معرض خطر قرار نگیرد. اگر این اطلاعات مهم آسیب ببیند و یا از دست برود خسارت های مادی و معنوی زیادی به صاحبین کسب و کار وارد می‌کند. چند دلیل برای از دست رفتن اطلاعات شما وجود دارد:
ویروس یا بد افزار
حمله هکر ها
به روز رسانی ناموفق
خطای انسانی
در طراحی سایت وردپرس حتی اگر هاست شما بکاپ تهیه می کند شما حتماً باید به صورت روزانه، هفتگی یا ماهانه از وبسایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.

بکاپ گیری و بازگردانی بکاپ در وردپرس

در مرحله اول شما باید از کلیه فایل ها و پوشه های وردپرس که در public_html قرار دارند یک فایل فشرده تهیه کنید.
۲. سپس در phpmyadmin از قسمت پایگاه داده های وردپرس یک نسخه خروجی از بخش اکسپورت تهیه کنید.
شما دو فایل از کل اطلاعات وبسایت خود دارید می توانید با استفاده از آن در صورتی که سایت شما در معرض خطر قرار گرفت استفاده کنید. برای این منظور می توانید فایل زیپ را در مسیر public_html هاست خود وارد کنید. سپس یک دیتابیس جدید با همان اطلاعات دیتابیس قبلی ایجاد کنید. وارد phpmyadmin هاست شوید. از بخش import , فایل sql در پایگاه داده جدید درون ریزی کنید.

بازگردانی بکاپ وردپرس

۱. آپلود فایل زیپ وردپرس در هاست

ابتدا وارد هاست خود شوید و از بخش file manager به صفحه مدیریت فایل های خود وارد شوید. از قسمت public_html روی گزینه آپلود کلیک کنید و فایل پشتیبانی که تهیه کردید را از این قسمت آپلود کنید. سپس وارد صفحه ای می شوید که با کلیک کردن روی دکمه select file میتوانید فایل خود را انتخاب کنید و منتظر آپلود آن بمانید.
بعد از اینکه آپلود به اتمام رسید در مسیر public_html فایل wp-admin.zip را می بینید. با انتخاب آن فایل و کلیک کردن روی extract فایل از حالت فشرده خارج میشود.

۲. ساخت دیتابیس جدید وردپرس در هاست

تعداد باید یک پایگاه داده جدید در سی پنل ایجاد کنید. پایگاه داده ای که در مرحله خروجی گرفتن از دیتابیس در مرحله قبل را در این دیتابیس درون ریزی کنید.

۳. درون ریزی دیتابیس

بعد از ساخت دیتابیس وارد phpmyadmin شوید . پایگاه داده جدید که در مرحله دوم ساختید را انتخاب و دکمه import را کلیک کنید. در صفحه import فایل sql که از آن بکاپ تهیه کرده اید را انتخاب کنید. بر روی دکمه go کلیک کنید. عملیات ورود اطلاعات پایگاه داده را انجام دهید تا در نهایت در باکسی که با رنگ سبز به شما نمایش داده می شود پیغام موفقیت آمیز بودن مراحل درون ریزی دیتابیس را مشاهده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *